Drick din hudvård!

När vi möter kunder med hudproblem lägger vi alltid stor vikt vid kost och livsstil. Huden berättar nämligen mycket om hur kroppen mår på insidan. Eksem, torr hud och inflammation är vanligt idag och en indikation på inre påfrestningar. Stress är såklart en stor bov här, vilket på sikt skapar låggradig inflammation i kroppen som påverkar vårt hormonsystem negativt.

Vi är så glada att vi nu kan erbjuda våra kunder danska Maybritt Krewalds fantastiska invärtes hudoljor(faktiskt de första i världen..!). Denna exklusivt sammansatta olja tas ihop med en aronjabärsjucie och tillsammans bekämpar de fria radikaler, dämpar inflammationer, förebygger hormonell obalans, läker huden och har en uppbyggande anti-age effekt!

Att skönhet kommer inifrån har vi känt till länge. Men det är inte alltid enkelt att veta vart man ska börja. Vi kan inte skydda oss mot allt, men vi kan bygga en motståndskraftig kropp som bekämpar yttre stressorer och på så sätt förebygger eksem och inflammationer. Därför tar vi nu en shot med denna superduo varje morgon innan frukost.