KÖPVILLKOR

Leveransinformation och betalningsalternativ

BETALNINGSALTERNATIV & FRAKT

Vi erbjuder för närvarande köp med Swish.

NÄR OCH HUR FÅR JAG MITT PAKET?
POSTNORD (SVERIGE)
Normal leveranstid är 1-3 vardagar. Försändelsen kan hämtas ut på närmaste utlämningsställe.
Om du önskar att få avisering via SMS när ditt paket har kommit fram till ditt utlämningsställe, ange ditt mobilnummer på sista steget i kassan. Så fort ditt paket finns redo att hämtas ut så får du ett SMS som meddelar var ditt paket finns samt en kod som du uppger för att hämta ut paketet.
OBSERVERA: Du får också ditt kollinummer skickat till dig via e-post men ingen brevavisering skickas ut när du valt SMS-avisering. Liggtid för varor är normalt 14 dagar från det att paketet anlänt till servicestället.

Vi alltid vårt allra yttersta för att leva upp till utlovad leveransgaranti. Under rådande omständigheter kring Covid 19 ber vi om överseende med att leverans i enstaka lägen kan komma att levereras först nästföljande dag. Våra kunder och leveranser är alltid i vårt främsta fokus.

ÅNGERRÄTT & RETURER

Varan ska vara oskadd vid leverans. Vid skador, fel produkter eller saknade varor, kontakta oss på shop@skinbywihlney.se.
Du har öppet köp i 14 dagar från det datum varorna skickas från oss. Under den perioden kan du helt kostnadsfritt skicka tillbaka dina varor för byte eller få dina pengar åter. Kontakta alltid vår kundtjänst innan retur så postar vi en retursedel till dig. Med hjälp av returfraktsedeln identifieras ditt kundärende automatiskt. Produkterna måste vara oanvända, oöppnade och i sin originalkartong. Om produkterna är förstörda eller använda gäller inte återbetalning.
Vid godkänd reklamation så återbetalar vi summan för din beställning inom 9 dagar.
Vi kommer att debitera dig de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.
Om du är osäker på vad som gäller kring ångerrätt kan du läsa mer om detta på Konsumentverket.se eller ladda ner en standardmall för ångerblankett här.

GARANTI

SKIN By Wihlney är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare. Vi lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade. Om du känner dig det minsta osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så vi kan hjälpa dig. Vi kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta oss innan användning/beställning.

ÅTERBETALNINGAR

I de fall återbetalningar är aktuella görs detta i första hand genom återinsättning till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakat återbetalningen är avslutat.

ÖVRIGT

Skin By Wihlney  ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (18 år). Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas. Skin By Wihlney förbehåller sig rätten att neka en order.

FÖLJ OSS

Facebook: @SKINbyWihlney
Instagram: @SKINbyWihlney

FÖRETAGET

Nordiska Friskhus AB
Org. Nr: 556770-5339