OM OSS

Karin Wihlney
Karin Wihlney

Hej!

Karin Wihlney Lewin heter jag och arbetar som hudterapeut.

Min filosofi är att arbeta effektivt med huden och vårda resultatet.

Jag har varit igång sedan 2003 och startade då mitt första företag hudgruppen inom plastikkirurgin på Art Clinic i Göteborg som sedan blev Art Clinic Hud vilket vi drev i många år. Detta gav mig möjligheten att arbeta med hudbehandlingar på en mer avancerad och effektiv nivå. Under mina år inom klinikverksamheten fick jag också möjligheten att utbildas i kemi i USA två gånger vilket idag är min viktigaste kunskap när jag skapar effektiva resultat i hemvården till kunder.

Efter mer än 15 år inom branschen valde jag att starta min egna klinik. Jag brinner för att verka lokalt och hjälpa mina kunder långsiktigt. Dessutom kombinerar jag det underbara mammalivet med att ge världens bästa behandlingar till mina kunder. Detta har givit mig stor kunskap till att kunna utveckla mitt eget koncept som jag står för idag.
Så nu hittar ni mig på SKIN By Wihlney i Torslanda där jag arbetar och bor. Förutom mig hittar ni flera duktiga hudterapeuter som arbetar med samma filosofi.
– Allt för att erbjuda mina kunder det allra bästa och senaste inom hudvård.

Varmt Välkommen, Karin

Karin Ståhl
Karin Ståhl

Hej!

Jag har under flera år jobbat som konståkningstränare på elitnivå och har även en fil. kand som hälsovetare på Göteborgs Universitet.
Intresset för huden och hälsa har alltid legat mig nära om hjärtat och det är fantastiskt att nu kunna få titulera mig auktoriserad hudterapeut och praktisera min passion.
Med hjälp av den stora kompetens, gedigna erfarenhet och moderna teknik som SKINbyWihlney står för hoppas jag kunna ta hand om och vägleda kunden till bästa resultat.