Hej!

Karin Wihlney heter jag och arbetar som hudterapeut. Jag har arbetat som egen företagare och hudterapeut inom plastikkirurgin på Art Clinic i mer än tio år. Detta gav mig möjligheten att arbeta med hudbehandlingar på en mer avancerad och effektiv nivå. Efter mer än femton år inom branschen valde jag att starta min egna klinik. Jag brinner för att verka lokalt och hjälpa mina kunder långsiktigt. Dessutom kombinerar jag det underbara mammalivet med att ge världens bästa behandlingar till mina kunder. Detta har givit mig stor kunskap till att kunna utveckla mitt eget koncept som jag står för idag. Så nu hittar ni mig på SKIN By Wihlney i Torslanda där jag arbetar och bor. Förutom mig hittar ni även andra goa tjejer som är experter inom sina områden. – Allt för att erbjuda mina kunder det allra bästa och senaste inom hudvård.

Varmt Välkommen, Karin

Skin by Wihlney logo

– Jag arbetar genom Hudgruppen.se; samlingsplatsen för hudvårdsexpertis.

Amhults Resecentrum
Fraktflyget 10, 423 37 Torslanda
info@skinbywihlney.se

Facebook: @SKINbyWihlney
Instagram: @SKINbyWihlney